"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

10 éves a Jankó Sándor Díj konferencia - SOE EMK - regisztráció: június 20-ig!

10 éves a Jankó Sándor Díj konferencia - SOE EMK - regisztráció: június 20-ig!

A Soproni Egyetem Erdőmérnöki Karának Geomatikai és Kultúrmérnöki Intézete a Jankó Sándor Díj 10 éves jubileuma, valamint Jankó Sándor halálának 100. évfordulója alkalmából konferenciát szervez, melynek meghívója az alábbiakban tekinthető meg.

A konferencia keretében emlékezünk meg a Geomatikai és Kultúrmérnöki Intézet jogelődjének, az egykori Erdészeti Földméréstani Tanszéknek a vezetőjéről, Jankó Sándorról, aki immáron 100 éve eltávozott az élők sorából. A Jankó Sándor díjat Jankó Péter, egykori professzorunk unokája alapította. A Díj alapításának célja Jankó Sándor professzor emlékének megőrzése az Erdőmérnöki Karon, a geomatika, az erdőfeltárás és a vízgazdálkodás területén jó tanulmányi eredményt elért hallgatók jutalmazásával. A kitüntetésre azok pályázhatnak, akik:

  • mesterszintű vagy osztatlan képzésben, az adott tanulmányi évben fejezik be tanulmányaikat és diplomamunkájukat a Geomatikai és Kultúrmérnöki Intézetben készítették; A Jankó Sándor Díj nyertesei előadásaiból az említett szakterületek jelenlegi kutatási témáiról tájékoztatást kaptunk, fókuszálva természetesen azokra az eredményekre, amelyeket a díjazottak értek el. 

A meghívóban szereplő teljes programon ingyenes a részvétel, de regisztrációhoz kötött a tervezhetőség érdekében, mivel a konferencia helyszínén a férőhelyek száma korlátozott. A regisztráció ITT megtehető, vagy a lap alján lévő QR-kód segítségével.

Regisztrálni 2023. június 20-ig lehet.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Regisztráció:

 
Regisztráció - 10 éves a Jankó Sándor Díj Konferencia QR-kódja_ff.png

Forrás: SOE EMK

Fotók: SOE EMK

Hírszerkesztő: Nagy László