"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Ajánlattételi felhívás - Lucfenyő egészségügyi termelésekre - Ipoly Erdő Zrt.

Ajánlattételi felhívás - Lucfenyő egészségügyi termelésekre - Ipoly Erdő Zrt.

Tisztelt Ajánlattevő!

Amennyiben Ön az Ipoly Erdő Zrt. Erdészeteinél részt kíván venni lucfenyő egészségügyi fakitermelési munkáinak végrehajtásában, úgy adja be pályázatát a mellékelt lehetőségek áttanulmányozását  követően.

A továbbiakban csak ebben a pályázati kiírásban meghatározott feltételekkel lesz módja arra, hogy Ön részt vállaljon a mellékletben részletezett munkák elvégzésében.

A mellékletben feltüntetett fakitermelési munkák kizárólag egy csomagban  pályázhatók.

Az ajánlatnak tartalmaznia kell az 1.sz.mellékletben meghatározott fakitermelési feladathoz kapcsolódó nettó vállalási díjat Ft/m3 bontásban vágásszélre és közbenső rakodóra erdőrészletenként. A készletezési helyeket az erdőrészletek megtekintésekor az erdészet bemutatja.

TECHNOLÓGIA ELŐÍRÁSA. A fakitermelések az erdészet által megjelölt időjárásbiztos rakodóra történnek vágásszélre ill. közbenső rakodóra.

A vágástakarítás és a  koronarészek aprítékolásra alkalmas rakodóra történő lehordása a pályázat része melynek vállalkozói díja az áralku során kerül meghatározásra (Ft/üzó) . Az elszámolható üzemórába  nem számítható bele a  munkaterületre vonulás , erdőrészletek közötti átállás , illetve egyéb nem közvetlenül a faanyag kihordására felhasznált idő.

A munkák  kizárólag  Harwester + Forwarder technológiával végezhetők.

A pályázatban szereplő erdőrészletek fakitermelésének elvégzési határideje : szerződéskötés + 6 hét

Az erdőrészletek, rakodók előzetes megtekintésére az erdészet lehetőséget biztosít. Az erdészettel közös bejárás időpontja: 2024.május 22.

Az ajánlatokat postán kérem eljuttatni zárt borítékban az Ipoly Erdő Zrt. 2660 Balassagyarmat, Bajcsy-Zs.u.10. címre: 2024. május 29.-ig , vagy e-mail-ben ( titkarsag@ipolyerdo.hu)

A borítékon kérem feltüntetni: „PÁLYÁZAT Egészségügyi FAKITERMELÉS 2024 –IPOLY ERDŐ Zrt.” nyomtatott betűkkel.

A pályázat elbírálásának legkésőbbi ideje: 2024.június 03.

Jelen pályázat a kiíró számára nem jelent szerződéskötési kötelezettséget.

A pályázatokból a bírálóbizottság kiválasztja a legkedvezőbb ajánlatokat és azokat a pályázókat, akikkel ártárgyalást folytat. Sikeres ártárgyalást követően kerülhet sor a vállalkozói szerződések megkötésére.

A pályázattal kapcsolatos kérdésekben keresse telefonon a Központ részéről Szekán György termelési főmérnököt a +36 20 468 7081 telefonszámon vagy az erdészet részéről Lévárdi György erdészetvezetőt +36 20 4687 092 .                                                   

Ajánlattételi felhívás

Erdőrészletek jegyzéke

 

Forrás: Ipoly Erdő Zrt.

Fotók: nyugat.hu

Hírszerkesztő: Nagy László