"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Jelentkezés a Vándorgyűlésre

Jelentkezés a Vándorgyűlésre

2012. május 20-ig a megújult honlapon keresztül lehet jelentkezni az Országos Erdészeti Egyesület 143. Vándorgyűlésére. Az ÉSZAKERDŐ Zrt. rendezésében 2012. július 6-7-én, Miskolcon lesz az erdész szakma legnagyobb hazai rendezvénye.

A rendezvény első napján az ünnepélyes megnyitó után a Bükkben szervezett szakmai terepi programokra, majd esti baráti találkozóra kerül sor. A második napon az OEE ünnepi Küldöttgyűlése keretében történik a szakmai kitüntetések átadása.

Újdonság, hogy az egyéni résztvevők a honlapon keresztül, online regisztrálhatnak a vándorgyűlésre. Szintén a honlapról lehet letölteni a csoportos jelentkezési lapot, ami a nagyobb létszámmal érkező csoportok jelentkezését teszi könnyebbé.

A jövőben a vándorgyűlés honlapját és az ahhoz rendelt szerkesztőfelület jogosultságait és elérését az OEE a mindenkori rendező társaság rendelkezésére bocsátja, mely a dinamikus menürendszernek és programozott funkcióknak köszönhetően szabadon valósíthatja meg - a honlap adta működési keretek között - a tartalmi elképzeléseit és töltheti fel a tagságnak nyújtani kívánt információkat.

Ezen aktuális információk mellett az évenkénti honlap archíválási rendszernek köszönhetően, minden korábbi vándorgyűlés teljes értékű honlap anyaga archiválásra kerül, így évekre visszamenően utólag is elérhető és megtekinthető majd a világháló segítségével.

A 143.Vándorgyűléssel kapcsolatos minden további információ a fenti képkapcsolóra vagy a szövegre kattintva érhető el.

 



Forrás: Lomniczi Gergely - Nagy László