"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Élő közvetítésben lesz követhető az egyesületi kitüntetések átadása az OEE honlapján

Élő közvetítésben lesz követhető az egyesületi kitüntetések átadása az OEE honlapján

Az idén nyárra tervezett OEE 151. Vándorgyűlés kényszerű elhalasztása miatt szeptember 24-én az Erdők Hete nyitórendezvényén, Mátrafüreden, a Mátra Erdészeti Technikum ad otthont az Országos Erdészeti Egyesület által odaítélt egyesületi elismerések átadási ünnepéségének. A Bedő-, Kaán- és Decrett-díjakat többek között Nagy István agrárminiszter adja át a kitüntetetteknek.

Az országos járványügyi helyzet miatt fokozott óvintézkedések mellett lehet csak a rendezvényt megtartani, így a Vándorgyűléseink hagyománya, az Egyesület legnagyobb nyilvánossága, az ünnepi közgyűlés helyett, csak szűkebb keretek között vehetnek részt a meghívottak.

Az egyesületi kitüntetések átadása az OEE egyik legjelentősebb közösségi ünnepe, így élve a korszerű technológia adta lehetőségekkel minden tagtárs számára lehetővé kívánjuk tenni, hogy ha személyesen nem is, de legalább a digitális térben követni tudja a rendezvény eseményeit.

Az on-line közvetítés technikai előkészületei zajlanak, így szeptember 24-én folyamatosan, élő web közvetítés segítségével, valós időben lehet majd bekapcsolódni az átadási ünnepségbe, az OEE honlapján keresztül.

Kérjük, hogy szeptember 24-én csütörtökön, kora délelőttől látogassák az érdeklődők a honlapot, és figyeljék az itt megjelenő híreinket, amelyek segítségével elérhető lesz a közvetítés!

Forrás: OEE

Szerző: Nagy László