"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Akkreditált erdészeti gépbemutatót rendez az OEE, a NAK és az Andreas STIHL Kft.

Akkreditált erdészeti gépbemutatót rendez az OEE, a NAK és az Andreas STIHL Kft.

Az Agrárgazdasági Kamara és az OEE Erdészeti Gépesítési Szakosztálya szakmai rendezvényének ad otthont októberben az Andreas STIHL Kft. Az eseményen az erdészeti gépeket gyakorlatorientáltan mutatják be az érdeklődőknek.

A bemutatót október 19-én, csütörtökön rendezik meg Biatorbágyon. A szervezők elmondása szerint az esemény célja a fakitermelés és faápolás korszerű kézi eszközeinek elméleti és gyakorlati bemutatása.

A találkozó elméleti oktatási részén az akkumulátoros kézi eszközök műszaki paramétereiről hallhatnak a résztvevők, de kitérnek arra is, hogy milyen használati lehetőségei vannak ezeknek az erdőgazdálkodásban.

A gyakorlati bemutató alatt az elektromos/akkumulátoros és a benzinüzemű motorfűrészek teljesítményét hasonlítják majd össze, de lehetőség lesz a személyes kipróbálásra is.

A programon való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezésről és a részletes programról az OEE Eseménynaptárában tájékozódhat, a szövegkapcsolóra kattintva.

A részvételi szándék (szakirányítói, illetve szaktanácsadói azonosító megadásával) 2023. október 09-ig jelezhető, e-mailben: major.tamas@uni-sopron.hu

A NAK / NFK akkreditált rendezvényen az első 50 résztvevő jelentkezése kerül elfogadásra, melyről a képzés szervezője írásos visszaigazolást küld, az csak ezzel együtt tekinthető érvényesnek.

Forrás: Erdő-Mező Online, NAK, Andreas STIHL Kft., OEE

Szerző: Gribek Dániel, Kovácsevics Pál,

Fotók: STIHL

Hírszerkesztő: Nagy László