"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Németországi tanulmányutat szervez az OEE Gépesítési Szakosztálya - Kwf Tagung Expo, STIHL központ

Németországi tanulmányutat szervez az OEE Gépesítési Szakosztálya - Kwf Tagung Expo, STIHL központ

Az Országos Erdészeti Egyesület Gépesítési Szakosztálya, megfelelő számú jelentkező esetén – együttműködve az AB Agro Utazási Irodával – a 18. KWF-Tagunk kiállításra és az Andreas STIHL Waiblingeni fejlesztőközpontjának és üzemének megtekintésére tanulmányút szervezését tervezi, az alábbiakban letölthető programmal.

2024. június 19-22-e között rendezik a németországi Schwarzenbornban a 18. Kwf Tagung Nemzetközi Erdészeti Gépesítési Kiállítás és Vásárt. A négyévente ismétlődő rendezvény az erdészeti gépek és technológiák világszerte egyik legnagyobb bemutatója, ahol szinte valamennyi erdészeti gépgyártó jelen van gépeivel, eszközeivel, amelyek részben üzem közben is megtekinthetők. 

E mellett lehetőség van a kiállításhoz kapcsolódóan az Andreas STIHL waiblingeni fejlesztőközpontjának és üzemének, amely napjaink legelterjedtebb motorfűrészeit fejleszti, meglátogatására is.

A tanulmányút programjait az NFK Erdészeti Főosztálya választható kiegészítő képzésként, és szakmai rendezvényként akkreditálta. A részvevők a STIHL üzemlátogatásért 15, a KWF-Tagunk megtekintéséért 6 kreditpontot kapnak. Ennek érvényesítéséhez a jelentkezésnél az e-mailben meg kell adni a szakirányítói, szaktanácsadói azonosítót  is.

Jelentkezni e-mail-ben (a major.tamas@uni-sopron.hu címen) az aláírt (lepecsételt) és beszkennelt „Jelentkezési lap” visszaküldésével lehet. A jelentkezési határidő (április 18.) betartása a szállásfoglalások véglegesítése miatt a szükséges.

Részletes programtervezet

Jelentkezési lap

Forrás: OEE Gépesítési Szakosztály

Szerző: Dr. Major Tamás

Fotók: KWF-Tagung

Hírszerkesztő: Nagy László