"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Tisztelettel köszöntjük megújult honlapunkon!

Tisztelettel köszöntjük megújult honlapunkon!

A korábban beharangozott terveknek megfelelően 2012. június 1-én elindult az Országos Erdészeti Egyesület megújult és átalakult honlapja. Ahogy arról beszámoltunk a megújulás nem jelentette a korábbi honlap tartalmainak, értékeinek elvesztését. Tudatos fejlesztés eredményeképpen, a képgaléria 13.000 képe, a teljes hírarchívum, eseményarchívum beleilleszkedett az új rendszerbe.

Jelenleg a tartalmi elmek és a működés kisebb technikai finomhangolásának munkálatai folynak, de a május havi híranyagokkal már sikerült feltölteni a hírfolyam kategóriákat, melyket 2012.06.05-től ismét folyamatos üzemben frissítünk - ahogy korábban is tettük - a tagság, a felhasználóink és az oldal látogatóinak kiszolgálása érdekében.Továbbra is örömmel várjuk az egyesületi, szakmai, ágazati és egyéb híreket, eseményeket, melyeket úgy gondoljuk korszerűen, gyorsan és igényesen tudunk majd a világhálón közzétenni.

A fejlesztések átgondolt és költségkímélő lépései nem állnak meg.Tematikus rendszerű honlap-család felállítása a végcél. Ehhez a fejlesztések az oee.hu oldalon is tovább folynak, újabb és újabb web-alkalmazások beillesztésével, hogy tartani tudjuk a lépést az informatikai és világhálós kihívásokkal. Mindezt úgy,hogy értékeink, hagyományaink nem csorbulnak, hanem teljesebbé válnak a modern technológia okos felhasználása és alkalmazása mentén.

Minden tagtársunkat, olvasónkat, felhasználónkat, partnerünket ezúton is tisztelettel köszöntünk a megújult honlapon! Kérjük látogassák, használják, hiszen Önöknek és Önökért készült!

Lomniczi Gergely - Nagy László