"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Médiaajánlatunk

Az arculatában 2013-ban megújult Erdészeti Lapok, mint hazánk második legrégebb óta folyamatosan megjelenő, havonta 4000 szakmai címre terjesztett szakfolyóirata, örömmel áll rendelkezésére a tisztelt hirdetőparnereinek, az érdeklődőknek.

Az Erdészeti Lapok reklámanyagok, hirdetések, PR és pályázati cikkek közreadását, terjesztését és az egyedi postai terjesztésnek köszönhetően reklám melléklet (pl. katalógus) behúzás megrendelések teljesítését is vállalja.

Hirdető partnerünk hosszú idő óta az Andreas STIHL Magyarország Kft, ezenkívül a GRUBE Kft., a SUMI Agro Kft.. Közreműködtünk a Ford cég Ford Ranger reklámkapmányában vagy a Agro Alfa Kft. HITTNER erdészeti közelítő vonszolók hazai márkabevezetésében, illetve a NRG CAR Kft HISUN Vektor elektromos terepjáró termékbevezetésében is.

2014-ben, 2018-ban és 2022-ben  a legnagyobb nemzetközi erdészeti szakkiállítás, az INTERFORST kiemelt hazai szakmai médiaképviselői voltunk.

A folyóirat print hirdetési lehetőségeken túl korszerű ágazati hírportálként működő, havonta 30.000 egyedi látogatást regisztráló honlapunk (www.oee.hu) és kapcsolódó tematikus honlapcsaládunk (www.evfaja.hu, www.erdokhete.hu, www.vandorgyules.hu) is rendelkezésre áll az on-line hirdetések kapcsán. Mindkét felületünk esetében minden egyedi kérést, elképzelést a technikai lehetőségeinken belül igyekszünk megvalósítani.

  További részetes információ és a 2023. évre érvényes árajánlat a médiaajánlatunkban  található, mely a szövegkapcsolóra kattintva érhető el, tölthető le.

  Kapcsolattartás, információ: Nagy László főszerkesztő (közvetlen elérhetőségek a nyitólapon vagy a médiaajánlatban)