"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Vásárlási feltételek

1. Bevezetés

Az Országos Erdészeti Egyesület által kiadott és készített termékek, illetve egyes partnerek által készített, de az egyesületi tevékenységhez kapcsolódó termékek rendelhetők meg.

2. Megrendelés

Megrendelés történhet a www.oee.hu weboldalon vagy az Erdészeti Lapokban mellékelt megrendelő lapon.

3. Adatok

Megrendelését csak akkor rögzítjük, ha az adatait hiánytalanul tölti ki.

4. Fizetés

Postai utánvét és személyes átvétel esetén is kizárólag készpénzes fizetés lehetséges. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak forintban értendők, tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját.

5. Szállítás

Postai utánvét esetén a csomagot a Magyar Posta Logisztika Zrt. fogja Önnek a megadott címre szállítani. Kiszállítást csak Magyarország területén vállalunk. Személyes átvétel esetén a megrendelt terméket/termékeket az Országos Erdészeti Egyesület titkárságán a 1021 Budapest, Budakeszi út 91-es szám alatt tudja átvenni munkanapokon 8-16 óra között.

6. Visszaigazolás

Az Erdészeti Lapokban megtalálható Megrendelő lapon leadott rendelések esetén az Ön által megadott e-mail címre (amennyiben megadott) küldünk visszaigazolást a megrendeléséről. Amennyiben a www.oee.hu weboldalon adta le rendelését, akkor a megrendelés rögzítése után a felnyíló ablakon kap visszaigazolást.

7. Elállás

Megrendeléstől való elállás esetén a Megrendelőnek Elállási nyilatkozatot kell tennie írásban a titkarsag@oee.hu e-mail címen. Kézbesített megrendelés esetében a visszakézbesítés költsége a Megrendelőt terheli, amelyről adott esetben az Elállási nyilatkozat kézhezvétele után az Országos Erdészeti Egyesület átutalásos számlát állít ki.

8. Panaszkezelés

Az Országos Erdészeti Egyesület célja, hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben, a Megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsen. Amennyiben a Megrendelőnek mégis valamilyen panasza van a megrendeléssel/ termékekkel vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát a titkarsag@oee.hu e-mail címen közölheti. A kézbesítés során történt sérülést az illetékes postahivatalnál legyen szíves jelezni és jegyzőkönyveztetni. A jegyzőkönyv megírásánál a sérült csomagnak és/vagy terméknek jelen kell lennie.