"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Üdvözöljük termék megrendelő oldalunkon!

Megrendelhető!

Jubileumi emléktárgyak, egyesületi kiadványok az Országos Erdészeti Egyesülettől


Az Országos Erdészeti Egyesület fennállásának 150. évfordulója alkalmából, korábbi hagyományainak megfelelően egyesületi emléktárgyakat és kiadványokat készíttet, melyeket minden egyesületi tagtárs, erdész kolléga és érdeklődő szabadon megrendelhet a termék megrendelő alkalmazás segítségével.

A megrendelt termékek személyesen az OEE titkárságán vehetők át, vagy postai utánvéttel a megadott címre küldjük őket. Ez utóbbi esetben a termék árán felül a megrendelő fizeti a csomagolás és a kiszállítás költségét, amiről részletesen tájékozódhatnak a honlapon.

A megrendelések a honlapon jelzett készlet erejéig érvényesek. A készleten lévő termékek azonnal átvehetők, az előrendelhető termékek 2016 decemberétől érhetők el. Karácsony előtti kiszállítást a 2016. november 30-ig beérkező megrendelések esetében vállalunk.

Kérjük tagtársainkat, hogy az alábbiak közül kiválasztott jubileumi egyesületi termék megrendelése érdekében töltsék ki a Megrendelő lapot.

Kérjük, a személyes elérhetőségek mindegyikét (telefon, e-mail, postai cím) pontosan töltsék ki a megrendelés során. A megrendelésekről e-mailben adunk visszaigazolást.

Legyen maradandó emléke a 150 éves jubileumról, várjuk megrendelését!

Megrendelőlap


OEE Almanach I. kötet | 3000 Ft

A Országos Erdészeti Egyesület alapításának másfél évszázados jubileumának kívánunk emléket állítani azzal, hogy szervezetünk legfontosabb történeti emlékeit, vívmányait két kötetbe foglalva bemutatjuk a szakmai és nem szakmai érdeklődő közönségnek. Az Egyesületi Almanach gondolata először 2009-ben vetődött fel és mára öltött testet. Rendkívül sok adatgyűjtés és egyeztetés előzte meg a szerkesztés, összeállítás munkáját. Az első kötetben Egyesületünk történetének rövid ismertetése után olyan tanulmányokat adunk közre, amelyek egy nem szakmabeli, de avatott történész szemével láttatja múltunk, működésünk egyes szakaszait és annak összefüggéseit a történelmi eseményekkel. A harmadik fejezetben áttekintjük Egyesületünk neves személyiségeit, kitüntetéseinket, rendezvényeinket és eredményeinket, amelyekre joggal lehetünk büszkék.


Gyökerek és lombok 12. kötet | 3500 Ft

Pápai Gábor, az Erdészeti Lapok korábbi főszerkesztője által jegyzett interjúkötet sorozat befejező, 12. része, amely erdész szakmai életpályákat, életutakat, sorsokat mutat be.


A magyar erdőgazdálkodás képes története II. kötet - 1918 - 1944 | 5800 Ft

Az Országos Erdészeti Egyesület legszebb hagyományait folytatja akkor, amikor útjára bocsátja dr. Oroszi Sándor erdőmérnök-erdészettörténész szerkesztésében a magyar erdőgazdálkodás történetét képekben megjelenítő, háromkötetes egyedi albumsorozatát.


A magyar erdőgazdálkodás képes története III. kötet - 1945-1990 | 6500 Ft

Az Országos Erdészeti Egyesület legszebb hagyományait folytatja akkor, amikor útjára bocsátja dr. Oroszi Sándor erdőmérnök-erdészettörténész szerkesztésében a magyar erdőgazdálkodás történetét képekben megjelenítő, háromkötetes egyedi albumsorozatát.


Életem, pályafutásom - Madas András visszaemlékezései II. | 2625 Ft

Az utódok kötelessége az elődök emlékének minél teljesebb megismerése és ápolása. E múltfeltáró tevékenység egyik leghatékonyabb eszköze, ha a nagyközönség elé tárjuk erdész elődeink gazdag életútját. Dr. Oroszi Sándor szerkesztésében 2015-ben kezdte el kiadni az Országos Erdészeti Egyesület Életem, családom, pályafutásom címmel, dr. Madas András visszaemlékezéseit. A Bedő-díjas erdőmérnök, az MTA doktora, korábbi miniszterhelyettes, az Országos Erdészeti Egyesület egykori elnöke, Tiszteletbeli Örökös Elnöke élete olyan szorosan összefonódott a magyar erdők és erdészet történetével, olyan jelentős történelmi korszakoknak volt tanúja és alakítója, hogy emlékiratai méltán nagy érdeklődésre tarthatnak számot. (méret: 960 gramm; 173X244X33 mm)


Gyökerek és Lombok - Erdészportrék - 10. kötet | 3000 Ft

Pápai Gábor, az Erdészeti Lapok korábbi főszerkesztője által jegyzett könyvsorozat az ún. "oral history" műfajába tartozó interjúkötetek sorozata, amely erdész életpályákat, sorsokat mutat be. A szerkesztő nagy empátiával faggatja interjúalanyait, akik érdekesebbnél érdekesebb történeteket adnak át a kérdezőn keresztül a örökkévalóságnak. (méret: 1030gramm; 173X244X34 mm)


Gyökerek és Lombok 11. kötet | 3000 Ft

Pápai Gábor, az Erdészeti Lapok korábbi főszerkesztője által jegyzett interjúkötetek sorozat 11. része, amely erdész szakmai életpályákat, életutakat, sorsokat mutat be. A szerkesztő nagy empátiával faggatja interjúalanyait, akik érdekesebbnél érdekesebb történeteket adnak át a kérdezőn keresztül a örökkévalóságnak. (méret: 1030gramm; 173X244X34 mm)


A magyar állam összes erdőségeinek átnézeti térképe –1896 - Reprint | 6500 Ft

A híres Bedő-féle erdőtérkép digitálisan felújított, kiváló felbontásban megjelenített, színes kivitelű, ofszet íves nyomással, B1-es méretben (98x 63 cm) gyártott, műanyag kupakkal záródó papírhengerbe (tuba) csomagolt és címkével ellátott reprint kiadása. (méret: 557 gramm ; térkép henger : átmérő 75 mm átmérő; hosszúság 650 mm)


Év Fája 2016 - Mezei szil - Postai emlékbélyeg és alkalmi boríték - szett | 625 Ft

Idén első alkalommal a Magyar Posta kiadásában korlátozott példányszámban, egyedi, kalligrafikus bélyeg és alkalmi boríték is megjelent az Év fája mozgalom keretén belül megválasztott 2016-os év fafajáról, a mezei szilről, mely egyedi csomagolással, ismertető szöveggel, szettben is megrendelhető. (Az ár tartalmazza a postai kézbesítés költségét. 5 db fölötti rendelés esetén a kézbesítésről a titkársággal szükséges egyeztetni.)


A kutya fáját! társasjáték | 4000 Ft

Tévedtél már el erdőben? Láttál már fekete gólyát? Ettél már barkóca berkenyét? Szeretnél? A játék 3 – 8 játékos számára ígér felhőtlen szórakozást (vagy veszekedést) 30 – 45 percen keresztül. Kisiskolások, szülők, nagyszülők, rokonok és üzletfelek számára lefekvés előtt, heti 2 × 1 játék ajánlott. Telepítsetek minél nagyobb és minél értékesebb erdőt!


A magyar állam összes erdőségeinek átnézeti térképe –1896 - Reprint- közép méret | 12000 Ft

A híres Bedő- féle erdőtérkép digitálisan felújított, kiváló felbontásban megjelenített, színes kivitelű, ofszet íves nyomással, 150 x 107 cm-es méretben gyártott, műanyag kupakkal záródó papírhengerbe (tuba) csomagolt és címkével ellátott reprint kiadása.

Szállítási adatok
Számlázási adatok
Fizetési mód
Szállítási mód